091029 Torsdag eller Onsdag?

När jag kom till jobbet idag så var jag säker på att det var Onsdag men icket det var och är Torsdag. har idag dubbkera med Linda och fan vad kul vi har haft på jobbet :D

Är nu på rasten nu och skriver på msn med janne, kolla in detta:

Någon som fattar :-)

Har varit idag och träna på rasten.
Har kört 20km spinning program, lår,säte,axlar,biceps,triceps och mage :D
Skönt var det och nu ska jag åka och handla och sen till jobbet

Imorgon så smäller de fan avd kul!!!

Heippa

091028 Onsdagen

Idag har man varit till storheden och till system bolaget och inhandlat lite alkohol inför helgens påhitt :) Man blev lite ställd och rädd när man kom in på systemet, det var helt TOMT. Men sen så jag en lapp på väggen där det stod en pil och systembolaget hoff :) Dom höll på att bygga om där eller nåt sånt men iallafall så fick jag min taikajuoma och bärs så jag är redo, Janne är du?


Och nyss har jag bakat Laponiabröd och det blev väl si och så. Det var första gången så de brukar ej bli prefekt då. jag fick inte brödet att stiga som jag ville men till nästa gång blir det säkert bättre, kolla filmen:



Har även kolla en film som heter The Hurricane det är en film från 1999 som jag faktiskt inte hade sett med Denzel Washington och den var så jävla bra. Måste ses fast dom flesta har väl sett den.

Imorgon jobbar jag en delad tur igen och jag tänkte som vanligt på dom här delade dagarna tränka på rasten. Så man blir lagom pigg till kvällen.

091028 One last breath


091027 Kvällsbloggande

Har nyss kollat filmen Surrogates med Bruce Willis. Jag tyckte väl att den var sådär, det var en absolut sevärd film. I denna film så ska man veta vad man kollar på så man ej blir besviken. Det var en film som jag skulle vilja kombinera med Matrix och I robot.


Janne skickade över en bra låt. Denna hittar ni som vill i de föregående inlägget.


Sitter och lyssnar på finsk musik via spotify. Tänk er att klamydia finns där :-) fast dom har ju åt andra sida över 20 album men det finns bara ett där men det kanske kommer mer eftersom.

Idag har jag varit och träna igen för andra dagen i rad men imorgon så blir det att vila.
Var idag på hälsokost butiken och köpte lite smakprov av vaniljproteinpulver vilket faktiskt var gott, jag trodde att det skulle bli för sött men ej :)
I veckan borde mitt paket från gymgrossisten komma, har beställt två kg pulver i banan och choklad smak ;) och lite keratin. Tänka sig att man skulle börja med sånt här det trodde jag aldrig, men åt andra sidan vem ids äta som en häst för att få samma effekt för att få i sig alla proteiner, vitaminer, kolhydrater via mat. Iställer för att ta en proteindrink efter maten så kan man äta gröt men vem ids ta mig sig gröt då är det så lättare och godare att svepa en drink.


Imorgon så har man väldigt ledig från jobbet :)
Får se vad man hittar på, måste iallafall till systemet och ladda upp för helgen med lite taikajuoma :D

Nu strax gör jag kväll

Heippa

091027 Hero of War


091027 Lyssna

Lyssna på denna


091027 Då var det gjort igen då...

Nu har man varit och jobba förmiddag igen i Gammelstad och känner mig lagon nöjd här med en kaffekopp i handen.
Idag på jobbet hände det en rolig grej :) Det var så att jag var på ett kvarter på Stadsön och jobbade. Första kvinna hjälpte jag med morgonhjälpen och sen gick vi ut för att hon skulle åka iväg, i området där så håller Bravida på att kräva upp nå rör för att dom har fel på värmen. Iallafall så gick vi förbi gubbarna som jobbade och så åkte hon iväg. Sen en halvtimme senare hade jag en aktiviering och så kom jag förbi gubbarna med kvinna nr 2 och dom kollade. Sen ytterligare en halvtimme senare var jag på aktivering 2 med kvinna nr3 och vi gick förbi gubbarna men nu stod dom och glodde riktigt ordentligt :-) Så inom loppet av 2 timmar hade jag 3 olika kvinnor med mig hehe:) Naisten mies :D


Vad hände igår då?
Igår bloggade jag inte nåt för jag var för trött för att sitta framför datorn. Jag jobbade 7.30-12 och 17-21 och mellan rasten var jag på ÖB först med Ann sofie, dom har ju öppnat i Torsdag affären i den nya lokalen mitt emot Biltema. Men man går dit när stormen har lagt sig. Sen efter det så var jag in på Nautilus och tränade i en timme och drog hem och käkade sen till jobbet igen.
När jag kom hem så orkade jag inte ens kolla vad det blev i hockeymatchen men fick höra idag på jobbet att de var inget att se för dom förlorade i ÖT men ett poäng är bättre än inga alls.


Idag - Dagen idag är en underbar dag...
Idag blir det väl inte så mycket mer. Laga mat och så ska jag fara och träna senare på kvällen.

och
Imorgon tänkte jag kanske åka till piteå eller nåt ja vi får se. Tiden får visa.

Heippa

091025 Popeda


091025 Söndag men utan vila

Idag känndes klockan väldigt lite när man vaknade för jag trodde att mobilen var lika smart som datorn att den fattade när vintertid börjar, men icke så jag vaknade kl åtta istället för nio.

Nu sitter jag har och dricker kaffe och läser dagens nyheter på nätet. Har nyss klippt mig. Det blir ju inte som hos frissan men man sparar pengar på det och dåligt blir det faktiskt inte. Man måste ju passa på att spara pengar nu när vi blir av med helgtillägget, eller får vi någon kompensation, vad säger ni kommunalare? Hur som haver blir det inga 1800 kr per månad som vi förlorar som jobbar heltid.

Nu har jag snart varit 4 månader utan snus eller man har väl tagit i fyllan någon gång men de räcknas inte :)
Men jag har inte slutat för jag gjorde det när jag hade varit ihop med Elin i ett år och var utan i ett och ett half år men sen började jag igen. Jag säger som missbrukarna; idag ska jag inte snusa så har det gått en dag till utan snus. Men jag känner inget sug efter snus alls men de är kanske för att jag är ganska fokuserad på att hålla uppe den lilla kondisen man har, dock inte i fyllan hehe :-)

Haha var roligt min läkare eller våran läkare i vårat postnummer område har varit på debatt ang massvaccination. Själv tycker jag att de har gått för långt de här med svininflusensan. Finns den vanliga influensan kvar nåmer? Eller är allt svin eller nöffnöffsjukan när man får lite feber och har ont i halsen. Dessutom vad vet vill vad folk får i sig som alla står och köar för? Visst tycker jag att det är bra att man får vaccin och sla ju själv ta det pga att jag jobbar i prio 1 gruppen men jag tar det inte för min egen del utan för att mina kunder ska känna sig en trygghet om det nu hjälper de här vaccinet, vem vet?
Hur kan folk vara så ivriga att dom går och köar fast dom inte ligger i prio 1? då kan man inte vara speciellt brydd om andra eller vad handlar de om? Som tur så slipper man köa där och får dra till kommun hälsan och få ett stick sen ut :)

Nu ska jag sluta klaga för idag

Heippa

091024 I natt så händer det

I natt så vrider vi tillbaka klockan en timme och går över till Vintertid
Så med andra ord så får jag börja en timme senare imorgon eller jag börjar samma tid kl 14.15 men det blir en timme mer om jag inte sover en timme mer, men om jag sover till nio och vrider tillbala klockan då? Då blir det en timme mer va? Hur ska man göra hehe :D Man kanske måste göra de ikväll annars kanske man glömmer och kommer till jobbet förtidigt men bättre de än som vid sommartid försent :P

Delade turer vem vill jobba det? Till veckan har jag delad tur på både måndag och torsdag tror du jag vill jobba de? Nej helst inte för jag vill helst bara köra till jobbet sen hem, man har ändå 16km till jobbet, det kanske inte låter så mycket men kör man flera gånger så blir det mkt. Sen den där rasten under delade turen man kan ju inte göra så mycket för man går bara och väntar att man ska fara till jobbet igen, Så Nej tack till delade turer för min del!

Svininfluensan och karensdag ja vad ska man tycka om det? Läste idag i kommunalarbetaren tidningen om en som skrev om den nya influensan och karensdagar. Alliansen vill ju ha två karensdagar när man blir sjuk alltså att man ej får nå betalt för dag 1 och 2, idag har vi bara dag 1 och det är nog. Dom råder dom som blir sjuka att stanna hemma för säkerhetsskull så att man ej smittar med svininfluensan eller att man inte har den. Jag menar vem i helvete har råd idag och stanna hemma så länge? Många ensamstående med barn får precis ihop det varje månad hur blir det för dom med två karensdagar? Nej ett alliansvaccin mot våran nuvarande regering är vad som behövs.

Det är sånna här människor som förstår vårat system och det gäller med allt även med sjukskrivningarna.

Och privat hemtjänst de är bara skit och fuffens. Som i artikeln dom försöker muta gamlingarna. Men jag håller då mig till kommunen i alla lägen där har vi det säkert och där har vi kompetens och där får vi jobba och har anställnings trygghet, klart vi är överbelastade med jobb och de skulle behövas mer personal men vi kan och gör vårat bästa och det fungerar. Alla måste vara med i facket för tillsammans blir vi starkare och tillsammans kan vi vara med och påverka.

En sista sak som jag måste klaga på är helgtillägget som vi blir av med. Dom sa att det är för att jämna till dom orättvisa arbetstiderna. Kan någon hjälpa mig att förstå vad dom menar med det? Jag som var säker på att det var Luleå Kommun som ville spara 21 miljoner på det. Tänk vi undersköterskor får 1000 kr minder i månaden vi som redan jobbar och sliter för den dåliga lönen, vi som behöver mer personal, oss som ingen pratar om men oss som ingen skulle klara utan, det är så bra sagt av läkaren som säger att utan undersköterskan stannar vården

De får bli min sista rad

God natt

091024 Luleå sänkte Färjestad

Fyfan vilken arbetsseger sav Luleå mot Färjestad ikväll. Det blev jämt i både skottstatistiken och utv. Men färjestad tröck på i Karlstad på hemmaplan och hade mest puck innhav.

Första målet kom i andra perioden av Martin Chabada då han slog in sin egen retur med en backhand. Andra Målet kom i tredje av Marcus Johansson och Färjestad kvitterade och matchen gick till förlängning. Och i förlängningen så missade Jonte hedström pucken och fick den till Lavander som sedan slog en backhand till Pär Arlbrandt som satte pucken i nätet bakom Färjestads målvakt.

Andra raka vinsten i förlängning :D

Synd att det ej blev tre poäng men två är bättre än ett.

Nästa match: Mot Brynäs på Måndag i Coop Arena

Luleå är på en 5:e plats i Tabellen

091024 Muistatako Pojat???


091024 Ilman taikajuoma ollemme puolitiessä helvettin

Tjena,
Nu har man kommit hem från träningen och fått i sin något mellan lunch och middag :) och kosttillskottet.
Pontushallens parkering vart ganska full idag eller det fanns inga lediga platser alls så jag fick ta och parkera vid kommunal man är ju medlem så något måste man ju få för alla 600kr som man betalar dit varje månad ;-)

Var och shoppade lite på team sportia idag men min bror. Det var andra dagen på rean där och de fanns faktiskt ganska mycket kvar dock inte i dom populära storlekarna men som tur så köper man i lite andra storlekar ;) Jag köpte mig långa cykelbyxor/joggingbyxor och så köpte jag ett north bend underställ som känns skit bra ;) De är bäst att han när man börjar med skidkarriären ;)

Idag är det väldigt ledigt för mig för jag har bytt skift och är då ledig och jobbade förra helgen en extra lördag. Men imorgon är man i tjänst igen :-) Men de går så fint så...

På fredag kommer Janne vi ska festa till halloween...fyfan var roligt :D jävla vi ska dricka röllis trolldryck hehe :)
Mer om de efter helgen ;)



I love the rain most....when it....stops

Heippa

091024 Underbara Lördag

God dag,

Klockan är kvart över tio och jag har varit och lagt på tvättmaskinerna. Nu sitter jag här och väntar på tills kaffet bilir klart med morgongröten ;) Ni vet gröten stöten havrenöten...

Igår så jobbade jag lite länge än som var inplanerat. Jag hade en skift till 1700 men eftersom de ej fanns nå folk så gick jag hela kvällen till 21 på övertid :P inte illa ;) Men nå var man trött efter att ha jobba 14 timmar.
Så det blev att äta och bo på jobbet hela dagen. Men ha trivs så bra så de är som mitt andra hem.

Efter att tvättstugan blivit klart så tänkte jag till gymmet och träna lite. Egentligen så skulle jag gjort de igår men det blev ju inte av pga att jag jobbade övertid. Men idag blir de det, måste bara skynda mig efter tvätten för det är bara öppet till 16 idag det är veckans kortaste dag där annars har dom öppet efter nio.

Nu blir det kaffe och se klart filmen som jag har missat från 98 deep inpact

Moikka

091022 Två poäng hemma mot Timrå

Cos I'm
Luleå
I'm Dynamite
Luleå
And I'll win the fight
Luleå
I'm a power-load
Luleå
Watch me Explode

091021 Vad är säkrast?

Jag säger knappar för ingen har någonsin fastnat med pungen i ett knapphål, eller är det någon som hört annat?

091021 After träningi :-)

Sitter här och spelar popeda och låten kersantti karolina det för mig tillbaka till Levi då när jag och janne var och kollade på redas livespeling på Hullu poro arena i novermber förra året tror jag att det var. Vi måste fan göra om det för levi är fan underbart :) Men problemet är ju bara den att man ej bor i Pajala nå mer för då hade man som närmare och ta sig dit, här från Luleå är det nästan 40mil att köra.


Då har man varit och träna för andra gången denna vecka och denna månad. Måste fan bättra mig men nu har man ju börja få in rutinen så de flyter de på. När jag skulle parkera där så var det så jävla mörkt att man knappt hittade någon p-plats som var ledig, men de är ju många som är där och tränar, badar och är i sporthallen.

Jag cyklade idag 10km på cykeln och jag vart som ganska svettig :) men de var ju som meningen. Det tog ett tag innan jag fick in programmet på den där cykeln den var på auto och då växlar den själv som den vill vilket är så jävla obehagligt men hittade sen knappen som man kunde köra i manuellt läge :) Jag hade alla tröjor som är av dry tyg på tork så jag fick slänga på en vanlig bomulls t-shirt så man vart lite tyngre hehe :) Tur att de finns en fan på cykelmonitorn som blåser...

Nu har jag nyss ätit och druckit protein. Nu ska jag kolla lite two and a half men så är det bara att hoppa i säng och dra till jobbet imorgonbitti.

Trevlig kväll

Heippa och
Haistakaa paskaa


091021 These Boots


091021 Mitt i veckan taas

Ja då satt man här igen då.
Sitter och dricker kaffe och surfar mellan two and a half men lite då och då :)


Det var otroligt skönt att sova idag.
Igår blev det rätt sent för man kunde ej sova. Så jag rensade mitt ex ur mitt liv på riktgit haha, jag rensade en massa papper som jag har sparat åt Elin för kontroll om de behövs men jag kom fram till att jag ej behöver dessa papper och orkar inte ringa och fråga om allt.
Sen rensade jag även i städgarderoben igår och där var det ej gjort på länge kan jag säga jag som trodde att jag ej hade nå skruvar men helvete vad skruvar jag har nu :P


Senare idag tänkte jag vara och träna på Nautilus men inte på ett bra tag för kaffet måste sparka in. Man får ju passa på och träna på dom dagar man är ledig eller jobbar kort.

Nu säger jag

Heippa ja hyvää joulua

091020 Vad vad sjukt :D

Försök att inte skratta till detta


091020 Lyssna

De här får alla att rysa i kroppen lyssna

091020 Rölli


091020 Värsta tatton från 19/10


091020 It´s Tuesday again

Ja då var vi här igen då. Det är tisdag igen och man sitter hemma nu efter jobbet som slutade kl 11.30 så men andra ord var det en väldigt kort dag. Dom ringde från vikariesamordning och frågade om jag ville jobba kväll också men jag tänkte faktiskt idag vara ledig för att jag är ledig hela dagen imorgon oxå, det händer ej så ofta att man får vara ledig en och en halv dag.

Igår var jag och tränade på gym för första gången sen jag jobbade på älvbacka sjukhem på vårdcentralen i Pajala för dom som ej vet var det ligger. Det måste ha varit 2004 så men andra ord var det ca 5 år sedan jag tränade på gym så man kan ju gissa vilken jävla träningsvärk man har i armarna men i love it ;) då vet man att man ej har slöa på gymmet. Benen har jag inge värk alls i fast jag köra många reps benpress med 180kg men då har man ju också träba benen sen maj när man har sprungit.

Angående träning så väntar jag på snön som kommer hit för att stanna vill ej ha någon tursitsnö som vi hade igår i Gammelstan. Jag vill börja åka skidor :)


Imorse när jag for till jobbet så var det rätt halt på vägen och bilen var helt isig måste logga in och kolla vad motorvärmaren är inställd på. Och på jobbet när jag och Elly jobbade så spann vi ganska hårt med Nissan bilen eller grå blixten som jag brukar kalla den. Den bilen känns som en gammal gunga :D Men den har kameror längst bak till värsta grejer :D


Det ska bli jävligt roligt till Halloween om Janne kommer ner till Luleå för då blir det Party :D Då ska vi smaka på röllis taikajuoma :-)
Det blir väl sista festen för i år om man inte dra förbi Levin tunturi innan årsskiftet, vad vet man?

Läste idag i NSD att banverket hade stora planer på G.
Jag skulle personligen tycka att de vore jävla häftigt...Läs
Sen såg jag i tidningen den långa kön som det var till h1n1 vaccinet.
Dom kanske hade sett min bild och blev livrädda haha

jag menar varför måste alla gå samtidigt? Någon hade till och med ropa i kön åt en man att han ej får gå före utan måste ställa sig längst bak. Då sa mannen att han var ssk och var den som skulle ge vaccinet :) Hur hade de sett ut om han hade ställt sig där haha :)

Som tur är vi på kommunen prioriterade och får gå på hälsan utan nå långa köer och ta sprutan. Hade jag ej fått de så hade jag ej gått. Jag hade aldrig tagit denna spruta för mig själv men jag måste tänka på andra eftersom jag har det jobb jag har och är i 20 olika hem varje dag.

Nu är det nog

Moi

091019 Nautilus

Idag har jag varit för första gången på Nautilus och träna. Jag tyckte att de var ett bra ställe att träna på, lagom med folk inga köer om man säger så. Jag körde nautilus metoden och tränade i 40 minuter. Men det hade varit ett plus om man hade haft mig sig handduken, men demensten börjar komma smått :)

Nu har jag dragit i mig min proteindrink och en kopp kaffe så jag är redo för jobbet som börjar kl 14 alltså om typ en timme. Jag tänkte börja dra strax för jag ska slänga in några filmer på Porsön.



På återseende

Heippa

091019 Hellström

Nu är Hellström i Luleå Hockey resten av säsongen :)

http://nsd.se/sport/lulea_hockey/artikel.aspx?ArticleId=4944241



091018 H1N1




091018 Nya flickvännen

Har ändra min bloggdesign lite men den är ej färdig, måste ta och fixa en ny header men jag vet ej hur den ska se ut så det ställer till det :)

Fick idag bilder av Janne där han hade fotat min cykel som ligger i Pajala i hans källare.
Min cykel har hittat en girlfriend, kolla bilden:


Kan man tänka sig att min cykel skulle hitta sig en ny flickvän innan mig.
Men är jag hämtar min cykel från Pajala så får dom fan ta och göra slut ;-)


Parkajoki...
Under römppävikko i Pajala så var vi till Parkajoki och fiskade,grillade,bastade och drack en del så här kommer det lite bilder. Ursäkta för dom suddiga bilderna med fotografen hade balans svårigheter.

Här sitter vi och äter suovas som Janne grillade


Grillamassa ja tottakai juomassa :)


Suovas


Imorgon ska jag bege mig till Pontushallen för att träna man har hamnat efter i träningen när man vart sjuk och ledde det till att man blev slö. Sen jobbar man minst 5 av veckans dagar men de tycker jag inte är någon ursäkt. Jag ska träna på morogon antigen så ska jag på spinningpass eller så drar jag tidiagre än lunchpasset och tränar ja det får man se hur man orkar och vill, dvs hur tidigt man kommer i säng ikväll.
Imorgon blir det iaf att jobba från 14-21 och en förmiddag på tisdag och onsdagen är jag ledig och då tänkte jag fortdätta med träningen kanske vara på en spinning då jag de får vi se är ganska inpulsiv av mig.


Till folk.
Tycker du inte om något så säg ifrån...men med måtta men håll inte något inne för dig själv.
Sluta prata om bara dig själv och lär dig lyssna på andra...
Vi har alla våra olika egenheter och vi måste kunna acceptera dom och jobba vidare. Vi är en grupp människor som ska kalla oss för vänner och vänner är dyrbara.

Tänk om alla bara skulle bry sig om sig själva och prata bakom ryggen dig, hur skulle det se ut? Skulle du trivas med de?
Man måste kunna arbeta som en grupp och de gäller alltid i livet...

Behandla din medmänniska precis som du själv vill bli behandlad


Pick, choose, love.

God natt

091018 1977


091018 Söndag :/

Jag gillar då inte söndagar alls fast jag är ledig.
Grannarna har då haft fest här i huset under helgen men inte jag för jag har börja bli så gammal ja jag är ju äldst i tr.uppgången :)
Under Halloween tänkte jag ta och festa om Janne kommer upp från Pajala så man har någon vettig människa att snacka med eller vi två ihop de blir ungefär som röllis taikajuoma.

Det har tydligen varit en stökig natt i länet
Men vi har då inte varit ut så :)
Nej vi har varit mycket stökiga förr i tiden men inte nu nå mer men det är en annan historia.


Håller på att laga mat, det blir fisk i kokosmjölk och potatis mycket gott hoppas jag.
Har baka tidigare en bannakaka som blev mycket godare och finare än en hamskvariant som jag såg på ett ställe, fyfan jag får kallakårar i huvudet när jag tänker på den. Måste varit gjort av cement :D eller nåt...

Så ser en söndag ut för mig.

Nu följer jag Sensuellas spår i brist på annat

Heippa

091017 Svininfluensan



Sprid inte h1n1 viruset
Undvik handkontakt
Hälsa på ett tryggt sätt
Kom på nya möjligheter att hälsa

091017 skansen

Jag sitter och lyssnar på spotify på allsång på skansen skivan....



Lite och göra?

091017 Förslag?

Siellä missä poron potkua liikaa on
Siellä heikoimmat jalkoihin jää
Joka vastaantulia on tuntematon
Ei siellä sielujen peliä nää

Monta kertaa itseni löytää saan sieltä
Keskeltä dejavun ja hullu poron
Silloin valkeni suurissa unelmissain
Se on tuo tutun tunturituulen ja ruskan

refrain:
Tullut oon Leville
Poron Potkua silmiin katsomaan ja kuuntelemaan
Se mitä kertookaan
Hullu poron Leville
Kaipaa sydämeni rauhaton
Luontoäidin porolle
Leville

 

Tuuli keväinen Levin Baareissa soi
On jäkälän tuoksuinen baari
Sen taivaanlahjana kokea voi
Joka kutsun tuon korkean saa
Lappi läntinen kehtona kulkijan
Ainutlaatuisen tunnelman luo
Se on rakkautta kädessä korkeimman
Niin rauhansa rintaani tuo

 

refrain

 

Täällä tuttu on kännisä jokainen
Joka rypä kaipaa ja taikajuoma
Täällä sydän on rinnassa prolla
Jolla potkule on aikaa
Täältä hetkeksi pois vaikken tahtoiskaan
Sinne kiireiden keskelle lähden
Palaan unelmien baarille uudestaan
Tulen poikana Levin tähden

 

refrain


091017 SOS Hockey

God kväll,

Ikväll så gick det inte vägen för vårat Luleå. Vi mötte HV71 och spelade en bra match enligt mig. Efter första var det 1-2, sen i andra perioden gick det åt helvete då hv gjorde fyra raka mål och tog ledningen med 5-2, i tredje lyckades luleå kvittera till 5-4 men det räckte inte hela vägen denna gång.

Sitter nu och kollar på serien SOS gute där Luleå tjejen är med som går sin brandingenjörsutbildning här i Luleå men har sin praktik på Gotlands brandstation i Visby. Gillar serier som denna :)


Idag har jag hunnit jobba till 16.00. När jag kom hem såg det ut som ett bombnedslag. Vad är det för fel på dagens ungdom? Min bror bor inne hos mig. Man är hemma hela dagen då kan man väl göra något eller? Nej dagens ungdom sitter framför datorn och trycker sen om de ser skitigt ut iköket de spelar väl inge roll, eller? Sen när man lagar mat så lagar man bara till sig själv jag menar tänker man inte på andra människor? Eller kommer det senare i uppväxen eller är det bara jag som haft en hård uppväxt? Jag fattar inte alls :/

Idag på jobbet fick jag världens skrattattack när jag var på kundbesök med Sandra :) Jag berättade om jack daniels flaskan som jag hittade med rölli på youtube, jag menar inte fan har man väl med en whiskey flaska i ett barnprogram och kallar den för trolldryck :) fan vilken uppväxt vi har haft haha :) Iallafall så fick Sandra nypa till mig så jag fick skärpa mig...och det gjorde jag efter att jag misshandlade min läpp lite med några bett ;)
De är ju tur att man har kul på jobbet :D



Jag sökte på google på Hemtjänst Luleå och då kom bilden upp (den i mitten höst upp) som är från vårat jobb på stadsön där Sandra är med...häftigt!!!


Anmälde mig till personalfesten den tredje december då vi åker till Wallamanssalonger med Bya och Tunalaget men jag är rädd att jag blir ganska ensam kille där :P men åt andra sidan varför klaga ;)

Heippa


091016 Änglar


091016 Fredag

Fredag igen men nå party blir det inte.
Har tagit på mig att jobba ett pass imorgon till 16 så de passar inte riktigt :)

Har suttit och kolla lite på onödig info, jag kom fram till att jag är äldst i min trappuppgång och jag är bara 25 år så jag måste säga att vi är ganska skötsamma ungdommar här :)

Har nyss kolla klart transformersfilmen, har kolla den i flera etapper för den är över 2,5 timmar lång...den var rätt så bra, mer en ungdoms film om man säger så men jag gillar ju sånt svammel.

Imorogn är de demonstration utanför smedjan pga helgtillägget som S och Petersen vill och ska ta bort, helvete att man inte kan komma iväg från jobbet. Men till er som är ledig imorgon 091017 kl 13.00 gå till semdjan och visa ditt deltagande. Kom ihåg "tillsammas är vi starka"

Nå träning blev det inte idag jag vart för slut för det eller för lat de är bara välja...tänkte köra under helgen istället.


Julfesten i år äger rum i Wallmanssalonger i Piteå...så det blir nog att fara dit om man är ledig dvs

Nu kyllänraitille

Heippa

091015 rölli

Tässä on Sevän Janne

alka tuntun mukavalta :)

091015 Torsdag och jobbet

Sitter hemma på min rast och dricker lite java och skriver i min meningslösa blogg medans Jope Ruonansuu sjunger i högtalarna.
Idag har jag jobba förmiddags pass på stadsön och de gick fort som fan och kl 17 åker jag tillbaka för att jobba kvällen.
Ikväll jobbar jag med Linda,Elli och Anna bara ungdommar med vissa undantag :) får se hur det slutar hehe...

Började kolla den nya transformers filmen men blev less efter en stund så jag stängde av den. Den är ju snyggt gjord som ettan...men man orkar ej alltid.

Hanna skrev ett inlägg om en tävling vem som hade längst hår :) Jag förlorade med hästlängder som Hanna citerade det...så jag funderar om man skulle lägga löshår hehe :) men då kom disskutionen upp om man kan sy ihop lös hår så det blir 1,5 meter långt, någon som vet?


Heippa

091014 Kväll

Jaha då var det kväll igen och man har tagit sig hem från jobbet för ett tag sen.
Imorgonbitti är det mot jobbet BMWn kör...

Idag på jobbet när jag jobbade i en av byarna var på kundbesök hos en kvinna.
Jag strök henne över håret och tittade i hennes söta ögon när jag önskade henne god natt, hon höll fast i min hand och tackade för att jag hjälpt henne ikväll och hon sa att jag var snygg i min nya jacka ;)
Sånt vill man höra, det är inte mycket att säga men fan så glad man blir :)


Idag har jag hunnit göra en massa saker.
Det började med att jag vaknade vid nio tiden och gick ner till tvättstugan och började tvätta.
Förutom de så har jag hunnit putsa alla fönster till vintern, laga middag, bytt gardiner i sovrummet, laga håll i några av mina jeans, städat hela lägenheten...
Sen har man varit på jobbet som jag tidigare skrev...
Såg även en film mellan allt, den nya wallander filmen och jag tyckte väldigt bra om den, det var faktiskt en av dom bättre av dom här nya som kommit ut :)

Nu ska jag glömma mina bekymmer för imorgon kommer det garanterat nya...

Heippa

091014 Vaccin

Det dröjer med vaccinationerna som man nästan kunde ana.
Jah bestämt mig för att vaccinera mig, vi tillhör ju priogruppen så de är bara att göra de.

Vilka ska vaccinera sig?

091014 Mitt i veckan igen

Sitter här och kollar på här är dittl liv med Sven Wolter och dricker en kopp kaffe medans tvättmaskinen ska bli klar så man får gå och hänga upp allt.
Senare idag tänkte jag ta och tvätta fönstrerna i lägenheten innan det blir vinter btw så har vi väldigt fint väder idag.

Senare idag ska man på jobbet som vanligt men det blir bara en kort kväll så det är rätt så skönt :)

Och snart är det Halloween och vad händer då?
Den helgen är man iallafall ledig så det blir möjligtvis att gå ut, planerar ej så mycket det bara händer...


Jag avslutar med detta:

Ett steg i sänder!
Och sedan ett till!
Det blir härligt att se vad som händer
när man går åt det håll man själv vill!


Heippa

091014 Natt

Kan inte sova så jag tänkte skriva några rader och kolla nya avsnittet av andra avenyn.

Nu har vaccineringen dragit igång i Sverige och norrbotten. Jag har velat fram och tillbaka om jag ska ta vaccinet och jag har kommit fram till följande. För engång skull är vi prioriterade som jobbar inom vården och som hemsamrit som det kallas :) vi är till många personer varje dag och vill inte bära smittan till någon annan och den nya influensan kan ligga latent upp till en vecka. Så jag ska på hälsan och ta den när det blir dax.
Jag läste att de var kanske på g i Piteå med svininfluensan så man vet aldrig.

Hade börja brinna i någon hydralpump på SSAB. Men ingen blev skadad, jag menar man hade ju fan inte märkt om SSAB hade brunnit upp för de eldar ju och har sig från ugnarna där hela tiden.

Och vad i helvete är de för fel på folk? Jag menar var i helvete är de här samhället påväg? Inte var de sånt där förr vad vi vet om iallafall nu publiceras de som smågodis, var är de för fel på våra medborgare? fyfan...

Jag läste om Luleå hockey i NSD, Alexander Hellström är kanske påväg till Luleå hockey och jag som har klaga på Luleås defensiv hela hösten. Luleå behöver något stabilt där back och med en som Hellström med NHL meriter hade ju inte skadat i vårat lilla Luleå :)

Nu blir det sängen

God natt

091013 Tisdag och Ledig

Tjenare,

Jag vaknade idag och kollade på klockan och jävlar vad jag började skratta :) klockan var elva jag var glad för att jag fick sova länge för engång skull. Annars så jobbar man nästa varje dag 7 till 17 och de är inget att skratta åt.
Imorgon skulle jag egentligen jobba 7.30 - 17 men måste flaxa eller ta flexledigt som det heter föratt vi måste döda ut all vår felxiblearbetstid som vi har i kommunen, men jag gråter ej för de, jag jobbar 17-21 istället.

Har varit till en kompis ute på Hertsön ja ni vet var alla ytläningar bor haha :D
Tagit lite foton har man också hunnit med på de ena och de anrda. Sen har jag varit och hämtat ut min vinterjacka från posten och jag blev otroligt nöjd, tack Elin :)

Resultatet blev Neo:



Pratade även med Lisa via msn och svammlade lite men kul hade jag hehe :)

Så "sluta lek med snoppen"
Ja jag förväntar mig inte att någon ska förstå förutom mig, Lisa och Anso.

Kollade Johan Falk GSI: Leo Gaut och den var rätt bra som alla andra filmer i serien.
Den som ej sett dom, se DOM!!!

Lyssnar på en skön låt med Hector den heter Jos sä tahdot niin

Nytt mie sanon
Heippa

091012 Måndag igen

God kväll,

Ja då har det gått en vecka igen om jobba har man gjort 6 av 7 dar. Imorgon är det tisdag och så jävla ledigt de kan bli. Börjar först jobba kl 17 på onsdag då jag har tagit flexledigt förmiddagen...

Kollade nyss filmen: Johan Falk GSI national target och där var Samuli Edelmann med. Har sett filmen minä ja Morrison med han, vilket oxå är en grymt bra film. Jag har den fjärde filmen kvar att kolla av dom som har kommit ut. Man hinner ej kolla så mkt filmer när man jobbar varje dag och så kollar man ju inte film de första man gör när man kommer...

Jag är i Johnny Cash funderingar idag men mer om de sen ;)

I wear the black for the poor and the beaten down,
Livin' in the hopeless, hungry side of town,
I wear it for the prisoner who has long paid for his crime,
But is there because he's a victim of the times.

091011 Söndag

jaha vad händer idag då?

Har varit och jobba förmiddag och sen har jag varit och sprungit ett litet varv på Ormberget.
Det gick segt som fan, har varit förkyld i två veckor och inte sprungit något alls. Ja men nu gjorde jag det och det var skönt men jobbigt :)

Har varit en vända till mitt gamla jobb och dragit lite kaffe medans jag ändå var och handlade...

Middagen är äten och strax bär det av till jobbet för att jobba kvällen...

På återseende
Moi

091010 Boden

Nu sitter jag i Boden och skriver ett inlägg här hos mamma.
Är här under min rast och har bytt till vinterdäck på bilen och kolla lufttrycket och allt så nu är det bara att glida till jobbet med BMWn...

Jobbar till nio ikväll, vi har de ganska lugnt om man säger så under helgen på jobbet.

Nu drog jag...

Pakko päästä pois :)

Suuret Setelit

Tapani Kansa - Suuret setelit

original   

Toisien mielestä lienen, kurja kulkuri vain.
Koska maallista mammonaa kokoa en,
kurkkuuni kumoan sen.
(ja ja) Kurkkuuni kumoan sen.

refrain:
Annan toisten mä talletella suuret setelit,
ne multa pitkät vain saa.
Elän,  pelaan, kuljen ja laulu soi.
Kas osaansa ei muunnella voi.
(ja ja) Määräänsä ei muunnnella voi.

Äiti näin matkaan mun laittoi: "Laula laulujas vain."
Rahan jäljessä muiden juoksevan näin
ja minä vaan laulamaan jäin.
(ja ja) Minä vaan laulamaan jäin.

refrain

Kun täältä erkanet kerran, ventissä markkasi on.
Pitkät päivät raadoit unohtaen,
lyhyt on ikä ihmisen.
(ja ja) Lyhyt on ikä ihmisen.

Annat toisten sä talletella suuret setelit
ne multa pitkät vain saa.
Elän,  pelaan, kuljen ja laulu soi.
Kas, määräänsä ei vältellä voi.
(ja ja) Kun loppuaan ei vältellä voi.

Annat toisten sä talletella suuret setelit
ne multa pitkät vain saa.
Elän,  pelaan, kuljen ja laulu soi.
Kas määräänsä ei vältellä voi.
(ja ja) Kun loppuaan ei vältellä voi.
(ja ja) Osaansa ei valita voi.
(ja ja) Määräänsä ei vältellä voi.
(ja ja) Loppuaan ei vältellä voi.
(ja ja) Osaansa ei valita voi.
(ja ja) Määräänsä ei vältellä voi.
(ja ja) Määräänsä ei vältellä voi.
(o oo) Määräänsä ei vältellä voi.
(ja ja)...




Lyssna och njut jaja...

091009 Seattle Greys Hospital



Nu har jag sett Greys Anatomy s06e1-2
Det var ett jätte bra avsnitt grymt som fan!!!

Nu blir det sova. Imorgon så kallar jobbet och Boden för däckbyte så jag säger:

Hyvää Yötä

091009 Greys

Omally...george omally..fan vad trist :(
Fan de är som att de är på riktigt :/

Tror de är han kollar första avsnittet nu av säsong sex

091009 Perjantaina

Idag vaknade jag 06.40 efter att han sovit så jävla dåligt i natt. Har varit och jobba från 7.30 - 17 eller jag flexade ut kl 16 då vi måste döda all flex tid eftersom arbetsgivaren säger upp den delen av tc-avtalet.

På Onsdag ska jag var flexledig i fem timmar, ganska skönt faktiskt :) Det blir och jobba kväll då fyra timmar och de är ganska så smärtfritt. Vi har en hel del att göra på kvällarna och dessutom nu när de drar mot vintern då väglaget ställer till det för oss men vi är ett bra lag så vi fixar allt :)

Jag sitter och lyssnar på zen café det är ett grymt bra finskt band.
Tänker inte rek de åt sensuella hanna, tror ej hon blir så glad hehe :)


Nu har man tvättat kläderna oxå. Man får gör de när man hinner och de är ej så ofta eftersom man ej är ledig så värst ofta :)

Imorgon jobbar jag delad tur och tänkte passa på under rasten att byta till vinterdäck. Så med andra ord blir det att tillbringa rasten i Boden. Men de är bäst att göra de för de är inte så länge kvar så har vi oxå snö här i Luleå och det är redan nu halt att köra till Gammelstan tidigt på morgonen...

Jag sviker dom på Radiomasten som är min huvudsakliga arbetsplats. Ska dra på julfest med hemtjänstgruppen var det blir vet ingen ännu eftersom de ej är bestämt. Men inte fan ids man börja planera i scehma på stdsön och sen åka med andra gruppen på någon fest. Har så bra arbetskamrater på hemtjänsten så jag tror nästan att dom är steget törstigare och dessutom yngre :D

i be back....hastalavista

091009 Päissä


Pari ölit käessä ja pikku päissä :D

091008 Inga Ord

Orkar ej skriva något...
Ska dra och sova...

Detta får säga allt:


Heippa ja Öitä

091008 Inga Ord

Orkar ej skriva något...
Ska dra och sova...

Detta får säga allt:


Heippa ja Öitä

091008 Torsdag

God dag,

Sitter och dricker på min andra kaffekopp för idag.
Ska börja bege mig till jobbet om en timme. Idag jobbar jag från 14-21, imorgon 7.30.17 lördag delad söndag delad och måndag har jag ej tänkt än på :D

Igår så hjälpte elin mig att välja i vinterjacks djungeln.

En sån blev de.
Ingen aning om jag passar i en sån men får prova när den kommer med posten.
Jag har varken tid eller lust att springa på stan och prova jackor som dessutom inte finns i min storlek, så jag tycker de är ganska bekvämt att beställa och sen hämta ut den från coop och de man ej vill ha skickar man tillbaka.

Nu ska jag dricka upp kaffe och se klart andra avenyn och sen börja köra mot Stadsön...

Heippa Kaikkille

091007 Människor

You know, just because people do horrible things... it doesn't always mean they're horrible people.

091007 Till Muonio

Till muonio jag har kommit
Naturen jag hör och i ögonen jag ser
vad den berättar
Till fjällen i muonio
Mitt hjärta saknar lugnet
Till modernatur i
Muonio

Låten sitter fast i huvudet

Tullut oon Muonioon
Luontoa silmiin katsomaan ja kuuntelemaan
Se mitä kertookaan
Tuntureihin muonion
Kaipaa sydämeni rauhaton
Luontoäidin kainaloon
Muonioon

Fan vad svårt de är att översätta från finska till svenska

Heippa

091007 Vinterjacka

Tips?

Någon?

Skicka url isåfall

091006 Yang,dixon,bailey


Dr.Yang, Dr.Dixon, Dr.Bailey

Fy fan vad roligt de här var hehe :)
Fan vad bra serie

091006 Greys Anatomy

Shondra Rhimes är bra...

Det var så otroligt bra slut på denna eller bra men hon gav ett budskap.

Meredith var i publiken när man skulle avrättas.
Jag fattar då inte hur det kan vara lagligt att avrätta en annan människa på de där sättet. Dom får välja på två alternativ de är ju sjuk. Jag är emot!!!

En bild på Lexi ;) för glädjens skulle hehe


Är det någon som hänger med?


091006 Greys Anatomy

Haha :-) fan vad roligt. Lexie bröt Mark Slones penis
i greys anatomy.




I detta avsnitt så börjar man fundera.

Orkar ej förklara det handlar om en dödsdömd fånge som vill donera organ till en liten pojke.
Kolla in den greys anatomy s05e13

Så jävla bra denna serie, finns nog ingen bättre

Nu stänger jag för idag :-)
Moi


091006 Kväll

Nu har man baka muffins och laga mat. Har även varit till coop forum som det heter nu här på örnäset och inhandla några betong skruvar och pluggar, sen har jag lagt upp en lack hylla. Jsut nu är det en kamera hylla och ser ut som en butik för att jag har mina photopapper till fotoskrivaren där och min systemkamera men de får vara så tills jag hittar på något annatk.


Så ser det ut nu :)



När jag kom ut från affären idag så var klockan vid 19 tiden och de vart ju som ganska mörkt ute. Jag gick uppför betongtrappan och där var det en igelkott i mörkret tur som fan att man såg den annars hade man väl trappa på den lilla.

Bara för att man har engång sagt att man ej tror att luleå kommer att vinna sm guld så får man tydligen inte ens heja på dom. Så säger iallafall ann-sofie.
Jag trodde ej att Luleå skulle vara så bra som dom är. Men abbott som jag trodde och vet gör poäng åt luleå är poäng maskiner. Albrant är bättre än vad jag trodde och hade ingen aning om vem anders nilsson var innan han ställde sig i målet i luleå men tydligen så är han draftad av NY Islanders och mest troligt så spelar han i NHL nästa år om han vill och kan.

Jag tro så här:

Luleå slutar på en andra plats i tabellen.
Luleå kommer inte till final men kommer på en tredje plats.

Vad fattas i Luleå Hockey?
Mycket enkelt: Obsut och en omark

Punkt slut

Heippa

091006 Tisdag

Denna Tisdag är så jävla ledig men de ska bli skönt och dra och jobba imorgon. Men det är otroligt skönt med mågon vilodag så här emellan :D
Igår skrev jag på anställningspapper så jag blir kvar på hemtjänsten till 100115 92% och sen vet jag inte. Om de blir att gå tillbaka till radiomasten eller stanna kvar de får man ju se.

Idag tänkte jag iallafall ta och baka lite vaniljblåbärsmuffins de ska bli väldigt intressant :-)
Ingen som hade tid heller att komma och smaka idag men dom klarar sig väl i frysen eller så tar jag med till stadsön där uppskattas de alltid när jag bakar :D

Nu ska jag se klart avsnittet av greys sen börja med degen

Heippa

091005 Jävligt bra


091005 Luleå Hockey

Abbott och Abbott avgjorde matchen idag.
Anders Nilsson spelade suveränt bra.
Och som jag tycker är en doldis i laget Emil Lundberg som är en otroligt bra defensiv forward i laget, han gör ej mkt väsen av sig men spelar bra.

Borta seger jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Hyvä poiat

Luleå hockey är dom bästa!!!

091005 Vi har allt att förlora

2-1 C.Abbott
3-1 M. Lavander
4-1 K.Fabricius

Nu står de 4-2 till Luleå

En period kvar

game on

091005 Mål


I dagens match mellan Frölunda och Luleå.
Det står efter period ett ett ett :-) haha

1-1 Mats Lavander (j. Hedström)

091005 Yö is back

God kväll,

Har kommit hem nyligen från jobbet. Det var meningen att jag skulle jobba till klockan 12 idag men förlängde till 17.00. Alltid bra med extra pengar.

Nu sitter jag och lyssnar på yö som är ett jävligt bra finskt band. Har lyssna på dom mycket förr när man bodde i Pajala och till och med haft deras särkyvää som väckning :-)

Har varit och handla efter jobbet. Tänkte jag skulle prova på att göra vaniljmuffins imorgon när man är ledig hela långa dagen. Kanske lägger in blåbär oxå vi får se. Vi pratade så mycket och bakning idag på jobbet så man blev ju som sugen :D Sandra på jobbet skulle ta och göra vaniljmuffins med daim bitar i. De lät ju gptt om de lyckas, ska bli spännande och höra.

Snart blir det att se hockey matchen från Scandinavium mellan Luleå och förlunda givetvis :/
Ska bli en rolig match att se. Luleå spelade bra matcher där förra året och kommer nog att gå in med stort självförtroende men Scandinavium är Scandinavium man kan aldrig ta segern i förskott...

Träffa en kvinna är helt överskattat för min del. De får vänta ett tag till då. Ja inte har jag då bråttom inte...

Nu börjar uppvärmningen

Heippa



091005 snygg


This is Lexie Gray from Greys Anatomy.
Från väldens bästa tv serie. Hon är en at-läkare på Seattle grace hospital och syster åt Meredith Gray som är underläkare och huvudpersonen i serien. Slog upp namnet Lexie Gray på Google och då kom det upp en artikel från abc from dec att Lexie var gravid. Men jag vet inte är bara på Säsong 5 nu så tiden får visa sig :)

Någon annan som tittar denna serie? Och följer snyggingen :)



God natt

091004 Greys Anatomy

Nu har jag börja kolla Greys Anatomy igen. Kollade för någon dag sen på femman och att dom hade kommit så långt till och med avsnitt jag ej hade sett så då var jag fan tvungen att börja kolla. Det är dessutom en väldigt bra serie!!


Snart blir det att gå och lägga sig. Men först är de Greys som gäller.
Vissa har lite och göra så man tar bilder i sovrummet :-)

Heippa

091004 bmw i turkiet


Har parkerat bmwn i turkiet


091004 Boden


Hittade nå veckoavsnitt av riverside en annan del av Andra avenyn.
Den är ju ej lika bra gjorde men det duger alla gånger.

I brist på annat

Strax ska jag glida i väg till Boden.
Ska åka på födelsedagskalas :-)

Heippa

091003 Sevä i ett nötskal

Ang Janne så måste man ju visa hur hullu mies han egentligen är :-)


Janne och hans tvilling bror


Bob Marley & Janne


Janne och Bon Jovi


Robbie Williams och Janne


Janne Sevä & Ronaldinho


Janne är inte gynekolog man han kan titta lite


En brud han ragga upp på puben :-)

Aika sijuk mies


091003 alkisar

Måste bara berätta jag skrattade så gott.
Jag skrev sms till Janne.


Teemu:
Att Lulebor är tråkiga för att ingen verkade vilja dra med på efter fester.
Eller är det bara alkisar som gör de? Är vi alkisar?

Janne:
Om alkisar har fast jobb och kör BMW så är vi det :-)


De var så jävla klockrent :-)


Tässä on hyvä kaveri


091003 Sillä rahahan on käyttöä varten

Markka tekee perjantaisin ohimarssin aina
Eikä pennit lauantaina enää mieltä paina
Onneksi on tilipäivä sentään pelkkää juhlaa
Vaimo rahat kuitenkin taas ruokalaskuun tuhlaa
Pannaan joku asialle puotiin

Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee
Sillä rahahan on käyttöä varten

091003 Tvillingar

God eftermiddag,

Igår blev det ändå att dra dricka lite fast det inte var planerat. Som tur så var man förbi systemet :)
Så jag drog till Victoria. Har aldrig varit dit förr men de var ej så svårt att hitta dit. Jag gick efter Örnäsv. och lyssnade mig fram och så hittade jag :D
Jag gjorde ett litet grattiskort åt henne, jag vet ej om hon kommr ihåg vad som står på de? För jag skrev på finska:)

Iallafall så åkte vi iväg med Minicab till All star vid tolv tiden. Tjejerna hade beställt tre bilar eftersom vi var ganska så många. Det var en snygg tjej som var taxichaufför och så när vi var framme i stan så betalde jag resan och så skrek tjejerna något som fick henne att skratta och mig att skämmas lite ;) och de får man ej skriva på en blogg för då bryter man mot etiskarådet hehe:)

Hur som haver var det rätt kul hela kvällen. Men sen försvann allt folk bort. Så jag åkte hem med taxin med Malin och någon konstig typ.
Jag lärde mig att när krogen har stängt så drar alla folk hem i Luleå. I Pajala så är det då festen börjar, efter att krogen stängt så är man ju i lagom fart och festa men sp fungerar det inte här. Jag kan alltså bara komma fram till att de är därför jag festar så sällan i Luleå och åker hellre till Pajala och festar för där vet dom var hjärtat sitter i kroppen på människor.
Men de är ju kul och träffa människor som man kände igår. Jag var ej så värst full igår bara lite lagom.
Jag kommer ihåg allt, är det någon som behöver veta så fråga mig hehe:D



Nyss såg jag Luleå hockey förlora mot FBK och de var ju mindre roligt. Bröderna Abbott fick matchstraff och personlig utv i slutet av matchen. Dom är så jävla bra på att spela, de är ett riktigt energipaket och de andra laget stör sig väldigt mycket på dom :D Luleå fick iallafall spela utan dom på slutet. Det blev en förlust med 2-3 men Luleå var ändå det bättre laget.

Vad skulle man göra utan tvillingar.
Luleå hade ej varit så bra som dom är.
Vad skulle killar annars kolla på under blusen.
Tvillingar behövs

Heippa

091002 kolme pulloa leijonaa


091002 Viekää minut baariin veljet

Särkynytsydämiset aina juovan tuntuvat
Hukuttaakseen murheet, jotka kelluu kuin untuvat
Ja ehkä elämä on vain huonoa pilaa, mutta mehän hekotetaan
Niin että kukahan seuraavat tilaa, sillä kai me ne otetaan

refrain:
Viekää minut baariin, veljet
Tuoliin nostakaa
Hitto joo, mä en pelle oo
Jos mies en olla saa

Älä kysy, mikä mul on, minä tiesin mitä mä tein
Joka kerta, kun pullon Vanhan nurkkapöytään vein
Ja elämä tuntui ihanalta, mutta hyvältä näyttänyt en
Sillä viinatun lihan alta mä olin syvältä käyttänyt sen

refrain

Joten jostain taksi hoida, ei jäädä aikaa haaskaamaan
Nyt ei oo aikaa valikoida - mihin tahansa kapakkaan
Eli kuski, ala jo ajaa kohti lähintä ravintolaa
Minä etsin vapahtajaa, etsin lisää humalaa

refrain

Viekää minut baariin, veljet
Tuoppi ostakaa
Hitto joo, mä en pelle oo
Jos mies en olla saa

Viekää minut baariin, veljet
Tuoliin nostakaa
Sillä vittu joo, mä en pelle oo
Jos mies en olla saa


091002 Meni viikko pieleen...

Terve,

Det är fredag jag har slutat jobba idag klockan fem och nu sitter jag och dricker en kopp kaffe.

Vad ska man göra en fredag kväll och så är man ledig hela långa helgen?

Har iallafall varit på storheden och handla lite godsaker och på systemet där jag köpte vin och whiskey så de kanske blir att börja dricka idag, ja vi får ju se...

Idag på jobbet kände jag, Vilket jävla bra jobb jag har.
Jag kanske ej har det mest välbetalda men åt andra sidan så är ej pengar så jävla viktigt när man har de så jävla roligt och har bra arbetskamrater på jobbet. Har även en kanon bra chef vilket gör allt mycket lättare att älska sitt jobb.

Imorgon är det iallafall hockey match hemma mot FBK och de gäller att ta alla hemmamatcher för luleå om dom hade tänkt fortsätta på detta viset.

Nu ska jag gå och kolla på flaskorna vad dom säger till mig :)
De är inte så jävla lätt alla dagar när man har lite vänner här i stan men men...

Heippa

091001 Lägger av

en stor man lägger av
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockeybladet/article5884768.ab

RSS 2.0